Solopreneurs
Cart 0
Solopreneurs
kurser i blogging og online business
 
IMG_0835.jpg

"Det her er stedet, hvor du får gennemtestede strategier, guides og værktøjer til at skabe og optimere din blog, brand og business til succes.”

Min mission er at hjælpe dig med at starte, opbygge og drive din blog, personlige brand og online business, så du kan skabe det liv, du drømmer om.

Det handler ikke om et omfattende netværk, smarte logoer, dyrt layout eller et catchy navn. Det handler om, at du beslutter, at nu er det nu og så går du i gang. Skipper smalltalks, overspringshandlinger, "hvis bare.." og "det er også fordi..".

I stedet "bratter" du ærmerne op, tager action og arbejder med det, som virkelig virker.

Det vil jeg så gerne hjælpe dig med. Det betyder, at jeg giver dig alle mine hemmeligheder og strategier, så du kan fokusere på din passion, dine mål og din blog, business og brand.

Ingen fluff, ingen magiske trylleformularer, ingen "smart-i-en-fart"-løsninger. Lad os rocke din del af internettet!

 
 
I74E3I0K0L.jpg
 
 
IMG_0822.jpg

Hej, jeg er Louise

FREDERIKSHAVNER, INTERNET-FAN, IVÆRKSÆTTER, UNDERVISER, NØRD, MADFOTOGRAF OG VIDEBEGÆRLIG - MEN MEST AF ALT SOLOPRENEUR HELT IND I KNOGLERNE


"Hvad skal du være når du bliver stor, Louise? " Direktør. Eller arkitekt. Men mest direktør.

Det var min seriøse barndomsplan. Det jeg altid svarede, det som står i alle venne-bøgerne, og det jeg inderst inde drømte om.
Og jeg kunne simpelthen ikke forstå, hvorfor alle smilede overbærende til mig, når jeg svarede det og sagde; "Det bliver man jo ikke bare, Louise".

Hvorfor ikke?


Jeg har blogget i over 15 år, haft 4 forskellige blogs, hvor madbloggen Louiogbearnaisen er en af dem.

Da jeg startede Louiogbearnaisen i 2009, havde jeg ingen ambitioner med den.

Men bloggen voksede, sammen med min passion for business og for at teste, eksperimentere og skabe noget. Det er det, jeg brænder for - altid optimere, afprøve og tage chancer.

Under mine studieår var bloggen, louiogbearnaisen.dk, en af mine 3 "studiejobs". Jeg havde et almindeligt job, som receptionist, kørte en mini-business, hvor jeg solgte brugte ting på DBA og Trendsales, og så solgte jeg annonceplads og sponsorerede blogindlæg på bloggen.

Så.

DBA og Trendsales var det bedste rush. Det betød, at min passion for min side-business med salg af fysiske ting ledte til, at jeg overførte konceptet til louiogbearnaisen.dk og i 2014 skabte en webshop med fysiske, grafiske produkter.

Men det stoppede ikke der.

I 2015 udviklede jeg min første e-kogebog, og salget slog benene væk under mig.

Efter at have holdt flere foto-workshop i IRL, blev det første online kursus udviklet i 2015 og solgt gennem bloggen. Sidenhen er det blevet til fem online kurser, endnu flere digitale produkter, e-bøger, en app og bedst af alt, så har jeg arbejdet med hundredvis af fantastiske studerende.

januar-2018-blog.jpg

Derudover, freelance-arbejde som madfotograf, foodstylist, opskriftsudvikler, underviser på videregående uddannelser, skribent, oplægsholder, rådgiver for virksomheder og tilbud om forlagsaftaler.

Og bloggen:

Louiogbearnaisen.dk, slår stadig rekorder på besøgstal hver måned - med nu over 200.000 af de bedste læsere, som følger med hver måned.

Alt det her havde jeg aldrig forestillet mig, at en blog kunne medføre, da jeg startede min allerførste for 15 år siden. 

Så kan det være, at du måske nu tænker:

Nå. Men. Godt for dig, Louise! 

Here's the deal:

Det du skal forstå, er styrken bag din blog. Det var den styrke, som jeg fandt ud af, at jeg kunne bruge til at tage kontrol over mit liv.

Det kan du også.

Og du behøver ikke bruge årevis på at lære dig selv alt, prøve af og begå fejl, som jeg gjorde.

Jeg har brugt blogging og personlig branding til at skabe en profitabel business og et selvstændigt arbejdsliv. Mit brand og min blog har været grundlaget for, at jeg har kunne skabe et liv og en business på mine vilkår.

Det kan din også blive.

Hvad enten du vil bruge din blog som business eller bruge blogging som redskab til markedsføring af din business.

Blogging er et exceptionelt og virkningsfuldt værktøj, og jeg brænder for at give min erfaring videre - eksperimenter, målbare resultater, strategier og viden, som jeg bevidst har testet på louiogbearnaisen.dk igennem de sidste 4 år. Alt sammen så du kan skabe din egen unikke blog og profitable online business.

 
 

 “Jeg er vild med mandage. Mandage er nye muligheder, mål og udfordringer.

 
solopreneurs (21).jpg

Forestil dig at sidde søndag aften og næsten ikke kunne vente på at det bliver mandag. Den nye uge. Vågne op mandag og tænke, at det bliver en fantastisk dag og genial uge.

Snuppe dagens første kop kaffe og bare være klar og motiveret til, hvad mandagen har at byde.

Hellere ville arbejde end holde fri. Ikke længes efter fredag, fyraften og weekend. Ferier, helligdage og tidlige dage.

Bruge de timer i dit liv du vil, på det, som du brænder for - og ikke hvad du bør gøre, fordi nogen siger det.

Det er muligt. Også for dig.

Jeg er hverken unik, haft specielle forudsætninger eller en enhjørning boende i min baghave. Okay, den kunne nok godt gemme sig derude #knæhøjtgræs.

Men altså - you get the picture:

Jeg er bare en passioneret pige, der oppe fra Frederikshavn, som stadig gerne vil være direktør. Over mit eget liv.

Og det er jeg nu.

Jeg arbejder på mine egne vilkår og er taknemlig for det hver evig eneste dag. 

Efter at have undervist og talt med hundredvis af studerende, både online og i virkeligheden, ved jeg,  at alt for mange brænder inde med deres passion. Forvirring, overvældethed, tvivl, begrænsninger og "hvad nu hvis.." 

Derfor er jeg dedikeret til at hjælpe andre solopreneurs som dig igennem processen, og hjælpe dig med at gøre din passion til en profitabel virkelighed. 

tyler-nix-573049-unsplash.jpg

Er klar til at tage din blog, brand og business til det næste niveau, starte et succesfuldt digitalt imperium, så er det nu.

Lad os gøre din passion til virkelighed nu.

 
 

Mød hele teamet

Solopreneur: "You are responsible for your own success. You develop your own vision. You embody your own brand. (You live to work.) You experience adventure every day. You choose everything about your business."

Og det betyder også at have selvindsigt: Bet on your strengths, du ved.

Jeg har i de sidste par år indset (og lært) styrken i at fokusere på mine unikke superkræfter og heldigvis er internettet et ret fedt sted, hvor det kan lade sig gøre. Mød teamet og deres superkræfter.